marți, 27 iulie 2010

Filme romanesti din toate timpurile.

Oki, so first of all, grafica acestei pagini inca pute, pana la o remediere viitoare (si cat mai rapida, sper) a problemei.

Pana atunci insa, primul goodie. Sau mai bine zis DELICATESA.
Deeeeci, niste omuleti (sau omulet) care merita pupati pe frunte au faurit urmatorul blog:
http://cinemaromanesc.blogspot.com/
Mi se pare extraordinar.
Stiu discutiile despre cinematograful romanesc, consumatorul de film romanesc si invazia complexelor cinematografice molusiene trendo3D-isime, le aud/pornesc/ascult in doze aproape letale in fiecare an la Tiff si in rest, sub forma de monologuri interioare, cam la fiecare film vizionat acasa la televizor, la calculator sau la cinematograf.
Totusi, voi lasa polemica pentru un post viitor.
Ce au facut oamenii astia de pe blog e intr-adevar extraordinar. Da, de acord, mergem la cinematograf la filmele romanesti nou-aparute, dar cu cele vechi cum ramane? Sunt posturi de televiziune care le difuzeaza, si e excelent, dar faptul ca le avem pe internet in aceasta forma merita toate laudele. Totul este legal, citez din pagina de start a blogului:
"Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: video.google.com, youtube.com, dailymotion.com, vide.yahoo.com şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!"
BRAVO!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu